Roberto Mancini skulle vara intresserad

Roberto Mancini skulle vara intresserad av att ta på Englands chefs roll som Roy Hodgson efter sidans borttagning från EM, men Harry Redknapp har uteslutits.
Mancini, Internazionale-chefen, är angelägen om att undersöka möjligheten att återvända till England där en framgångsrik fyraårig stavning med ansvar för Manchester City tog en Premier League-titel och en FA Cup. Hans ställning på San Siro har blivit tvungen efter en övertagande av den kinesiska detaljhandelskrigaren Suning Commerce Group Co Ltd, som har tagit 70% av aktierna i klubben till en kostnad av 220 miljoner £. Mancini har ett år att springa på sitt kontrakt i sin andra spell som ansvarar för Inter.
Hans är ett av ett antal namn som kan antas av fotbollsförbundets tekniska direktör, Dan Ashworth, verkställande direktören, Martin Glenn, och vicepresidenten David Gill, som är ansvarig för att utse Hodgsons ersättare. Trepanelpanelen träffades för första gången i Paris i fredags för att påbörja processen för att bestämma arven och ha talat med ett antal figurer i spelet för att fånga synpunkter på Englands brister, både vid Euro 2016 och i tidigare turneringar.
En av de ifrågasatta var Redknapp, som bara hade ett stort offentligt stöd år nya fotbollströjor 2012 för att Hodgson skulle väljas för att ersätta Fabio Capello som Englands chef. FA: s samtal med Redknapp den här tiden räckte inte utöver att fråga hans åsikt om hur man bäst kan förbättra landslagets lot och han kommer inte att anses vara en kandidat att ta över på permanent basis.
Englands nederlag mot Island i Nice fick Hodgson att gå ner när han närmade sig kontraktets slut, hans förhoppningar om en förlängning på två år fram till världscupen 2018 har blivit rakad.
Gary Lineker, Rio Ferdinand och Frank Lampard har också bett om sina synpunkter på sidans senaste misslyckanden vid stora turneringar.
En fullständig bedömning av de speciella problem som besitter upplägget i Frankrike har också fått i uppdrag, med de som finns på lagets bas i Chantilly – inklusive siffror som den tidigare assistenten Gary Neville, som avgick med Hodgson – att bli ombedd för sina observationer.
Ingen tidsplan har fastställts när ett möte måste göras men med tanke på att England är skyldigt att spela sina första efter-Euros-spel i september är det fortfarande en sannolikhet att laget kommer att ha en tillfällig tränare som ansvarar för starten av sin VM-kvalifikationskampanj i Slovakien.